Ingredients:
- 1 tassa de farina
- 1/2 tassa de cacao
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de bicarbonat
- 1/3 tassa de xocolata
- 1/4 tassa de mantega
- 1 tassa de sucre
- 2 ous
- 1/4 tassa de Baileys
Preparació:
En un bol barregem la farina, el cacao, la sal i el bicarbonat i ho reservem.
En un altre bol, que pugui anar al microones, posem la mantega i la xocolata i ho desfem en el microones. Un cop desfet hi afegim el bailey's, el sucre i els ous. Ho tornem a posar al micro durant 1min barrejant un parell de vegades. Ho treiem del micro i ho afegim a la barreja de farina i cacao. Ho remenem bé i ho posem en un motllo i al forn, a 180º durant uns 20min. Important!!!! al clavar un escuradents o ganivet o el que feu servir per comprovar la cocció no espereu a que surti completament net, llavors ja estarà passat de cocció, treieu-lo del forn quan l'escuradents surti quasi bé net. Deliciós!
No trobes que recorda els "pastelitos" de la Bimbo? Ummmm.
ResponElimina