dijous, 7 de febrer del 2013

Pa de pessic de llet condensada

Algú ha probat de fer les madalenes de la Vero que hi ha en aquest blog? si la resposta és que no ja podeu còrrer a fer-les i si és que sí ja sabeu lo realment bones que són i que la recepta és d'una font de fiar, igual que aquest pa de pessic de llet condensada, també li haurem de donar les gràcies, i fins hi tot fer la ola, a la Vero. Fàcil, fàcil i bo bo, què més se li pot demanar a un pa de pessic? De fet, vaig fer la proba i no vaig dir a ningú quin era l'ingredient secret, a la primera mossegada s'acava el misteri, el sabor dolç i característic de la llet condensada fins i tot s'olora. Que el disfruteu!

Pa de pessic de llet condensada
 
Ingredients:
  • 400gr de llet condensada
  • 4 ous
  • 120gr de farina
  • 50gr de mantega a temperatura ambient
  • 1 sobre de llevat
Preparació:
Realment senzilla, només necessitem un bol i unes varilles per batre bé la barreja. Posem en un bol la llet condensada amb els ous, batem bé i quan els tinguem ben incorporats hi posem la mantega, tornem a batre i llavors només quedarà el llevat i la farina, que també hem de batre amb les varilles. Quan ja ho tinguem tot ho aboquem en un motlle i al forn, uns 30min. a 180º. No us espanteu, la massa queda força líquida però ja veureu com cualla i queda molt esponjosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada